RİZE / ÇAYELİ - Rize Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO

Mrt

11-15 Mart 2024 tarihleri arasında Bilişim Teknolojileri ve Yazılım (Programlamaya Giriş ve Algoritma-Robotik Kodlama-Mobil Uygulama Geliştirme ) Öğretim Programı Eğitici Eğitimi Kursu ile bilişim öğretmenlerimiz ile birlikte olacağız.

Mrt

4-8 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek Okul Temelli Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Kursumuzun açılış programına Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Sayın Şemsettin DURMUŞ, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf TÜFEKÇİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN,İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet KİBAROĞLU ve Eyip SOLMAZ, eğitim görevlilerimiz ve kursiyerler katıldı.

Mrt

Harezmî Eğitim Modeli Öğretmen Eğitimi Kursumuzun kapanış törenine İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf TÜFEKÇİ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Eyüp FURTUNA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ŞAHİN, eğitim yöneticileri, eğitim görevlileri ve kursiyerler katıldı.

Şbt

Harezmî Eğitim Modeli Öğretmen Eğitimi Kursumuzun açılışına Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanımız Sayın Figen SEKİN,Hârezmî Eğitim Modeli Bilim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Şirin KARADENİZ,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet OFLUOĞLU,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN,İl Milli Eğitim Şube Müdürü Selçuk TORPİL ve Resul KUL,Eğitim Yöneticileri,eğitim görevlileri ve kursiyerler katıldı.

Şbt

Bakanlığımıza bağlı ilkokullarda görev yapan öğretmenlerimize yönelik 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan İlkokullarda Ölçme ve Değerlendirme Yöntemleri Eğitici Eğitimi Kursumuza 5 Eğitim Görevlisi ile 76 kursiyer katılıyor.

Şbt

6 Şubat 2023’te meydana gelen asrın felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; tedavileri hâlen devam eden yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

Devletimiz ve milletimiz dünyada eşi ve benzeri görülmemiş birlik ve beraberlik ile depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarma adına yardıma koşmuş ve bundan sonra da tüm yaralar sarılana kadar bir ve beraber olacaktır.

Şbt

Bakanlığımıza bağlı okul/kurumlarda görev yapan Fen ve Teknolojileri, Matematik, Biyoloji, Fizik, Kimya, Sınıf, Okul Öncesi, Teknoloji Tasarım ve Bilişim Teknolojisi Öğretmenlerinden STEM temel ve ileri seviye kurslarını bitirmiş öğretmenlere yönelik 5-9 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek kursumuza 2 Eğitim Görevlisi ile 40 kursiyer katılıyor.